Doctor of Chiropractic

Mike de Vreede – eigenaar

Mijn naam is Mike de Vreede, en ik ben de eigenaar van Chiropractie Bennekom en Chiropractie Malden. Ik ben de zoon van Jan de Vreede, die meer dan 30 jaar de praktijk in Bennekom heeft geleid en ons helaas in augustus 2023 heeft verlaten. Van jongs af aan raakte ik gefascineerd door chiropractie en de resultaten die mijn vader behaalde voor zijn patiënten.

 

Na mijn middelbare opleiding, waarbij ik meerdere pakketten op VWO-niveau volgde, ging ik naar de Universiteit in Bournemouth om chiropractie te studeren aan het Anglo European College of Chiropractic (AECC). Dit was overigens hetzelfde college waar mijn vader destijds is afgestudeerd. In 2016 studeerde ik af als Doctor of Chiropractic en begon ik gedeeltelijk te werken in Valkenswaard en in de praktijk in Bennekom.

 

Sinds 2021 heb ik de praktijken in Malden en Bennekom volledig overgenomen van mijn vader en ben ik gestopt met werken in Valkenswaard.

Mijn doel is om de passie van mijn vader voort te zetten, de praktijk verder te ontwikkelen en zoveel mogelijk patiënten van dienst te zijn.

Opleidingen

2010

VWO

Diploma behaald

2016

European College of Chiropractic

Titel Doctor of Chiropractic behaald.